Det ljusnar

 

Det har (som vanligt) varit ett litet uppehåll i skrivandet… Vi har den senaste tiden ägnat en hel del tid åt att komma ikapp med allt som fick vänta lite när Peters pappa sålt och tömt sitt hus. Han ska ju flytta från normal villa med allt vad det innehåller till en lägenhet på två rum och kök som blir tillgänglig i slutet av april så det har blivit mycket slänga och dela upp för att magasinera resten fram till inflyttning.

Stora sonen har flyttat tillbaka hem i samband med att han fick diabetes. Han upptäckte snabbt att det inte funkade med den mängden festande som det var i den lägenheten han delade kombinerat med ordning och reda på tider, mat och mediciner. Vi hade dess bättre inte hunnit flytta in speciellt mycket i hans gamla rum så det gick fort.

IMG_5169_0057

Hundarna har fått lite mer uppmärksamhet med fokus på viltspår där Peter och Izidor gått en nybörjarkurs för att lära sig att samarbeta och hur man lägger spår. Hela gänget som gick kursen genomförde både spårläggning och spårning mycket bra så det finns stort hopp för framtiden!

DSC_1011

För nästan två veckor sedan ringde Micke från Caravanhallen och sa att vårt nästa campingfordon hade kommit! Vi åkte dit så fort som möjligt för att titta närmare på den men nycklarna hittade de inte (Micke var inte där) så vi fick nöja oss med att titta på utsidan och kika genom fönstren!

DSC_0993

I måndags lyckades vi komma loss för att titta igen och då stod den inne för montering av bland annat AC. En litet kommunikationsmiss innebar att vissa saker monterades som sedan lett till andra monteringar som var onödiga, dock inget som förstört något! Leverans i slutet av mars om inget oförutsett händer.

DSC_0416

Vi lämnade ifrån oss vår vagn i torsdags så nu har vi helt plötsligt en riktigt stor infart! Ett riktigt skönt steg att lämna den vidare så att någon ny familj kan få glädje av den, vi har haft mycket glädje av den men barnen är stora numera.

DSC_1027DSC_1028

Viss skillnad i utrymme! Dock kommer det att fyllas av vår nya inom några veckor.

Efter den här perioden längtar vi efter stadigt väder så vi slipper allt slask och skitiga hundar!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s