Sjukstugan…

_DSC4517_20120730_atlas-o-m.jpgEn underbar bild på  Atlas tillsammans med sin mamma Nellie som Göran Ädel tog innan Atlas flyttade till oss.

Nu har det gått nästan en månad av Atlas rehabilitering och vi ser stora förbättringar. Han har fått tillbaka sitt goda humör och sin otroliga energi vilket är underbart men samtidigt blir det jobbigare med allt han inte får göra. På senaste tillfället på Redog tyckte de att vi kunde köra lite korta personspår eftersom han är en väldigt spårsäker och koncentrerar sig ordentligt när han spårar, ett bra sätt att göra av med energi! Tyvärr har jag (Peter) lyckats få ett ordentligt ryggskott så vi får skjuta upp det till nästa helg eller något sånt…

Idag har min pappa, vår äldste son, Patrik, och jag namnsdag tillsamman med kungen! Grattis även till alla andra som heter Karl, Karla eller något av de andra namnen som lagts till i efterhand!

Storuman 20170730

Vi har börjat tänka på sommarens resor med husbilen och vissa resmål är rätt klara nu får vi bara vänta på Heléns semestertider så vi vet när vi ska boka det som behöver bokas. Vi har även kamrater som flyttat norrut nyligen och vi gillade verkligen resan upp till Umeå förra året så det kanske blir en repris på den. Vi får se vad vi hittar på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s