Kurs med Izidor

För någon månad sen anmälde vi Izidor och mig till en vardagslydnadskurs på Nynäshamns Brukshundklubb bara för att det alltid är bra att träna tillsammans under bra ledning.

Kursen började förra tisdagen och sista gången var idag, sex tillfällen på två veckor! Dessutom anmälde vi Izidor till en utställning innan vi fått schemat för kursen så han var borta två av passen, men vi tog in Atlas som reserv… Atlas njöt i fulla drag av att äntligen få lite träning mitt i all rehab!

Kursen fokuserar på allmänt uppförande och aktivering tillsammans med hunden så vi körde bland annat hundmöten och kontaktövningar på planen och en del sök, uppletande och enkla spår i terrängen. Kursen var både nivå 1 och 2 och vi tillsammans med 2 andra var anmälda i den högre nivån. Fördelen är givetvis att kursen blev av med lagom många deltagare men även att vi kunde visa varandra. I de flesta momenten delade vi upp oss efter nivå lite flytande beroende på just det momentet.

Kul kurs och skönt med lite handledd aktivitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s