En vecka med mycket…

Veckan började som vanligt med arbete men redan på tisdag kväll hämtade vi Patrik som kom ner från Sundsvall för att vara med när Joakim tog studenten!

Onsdagen började tidigt med sista piffet med Joakims kläder och lämning av honom på Fredrika Bremer gymnasiet där han gått industriteknisk linje med inriktning mot svets. Vi åkte direkt vidare till City Gross och hämtade den beställda maten.

Mycket frukt var det som dolde det kallskurna i botten! Helén hade bakat en del inför studenten och det togs emot med öppna munnar av våra gäster…

Vi var inte så många eftersom det är så Joakim vill ha det men de som kom var desto mer välkomna!

Själva utspringet var redan klockan elva och var relativt städat, de som gick ut sist vid halv tre drabbades av äggkastning, mjöl, sprutad ”skumpa” och knallskott. Trist för dem men vi hade det bra med bara några enstaka som envisas med att förstöra kläderna med pommac!

Torsdag, fredag och lördag tog vi det mest lugnt och njöt av vädret (brände oss lite, kanske) men idag när vi lämnat Patrik inne på centralen åkte vi ut till Gålö havsbad för att gå med hundarna runt ”Gålöslingan” som är ca 8 km, nytt rekord blev det över fyra timmar! I det ingick i och för sig en längre och mycket trevlig fika hos Heléns bror med familj…

Första gången Helén hänger med på den slingan och hon uppskattade den lika mycket som jag gör, dock blåste det rätt ordentligt så det blev lite kallt när vi satt och fikade, vi njöt ändå!

Längs stigen som oftast går nära vattnet finns flera ställen där hundarna kan få gå ner i vattnet och svalka sig / leka lite, jag fick även chansen att ta en bild som jag velat ta sedan första gången jag gick där!

En underbar långhelg helt enkelt! Nu ser jag fram emot sista dagarna med elever för den här terminen, imorgon måndag ska jag gå Sörmlandsleden med min klass och på tisdag är det avslutning, resten av veckan blir det avslutande arbete inför sommaruppehållet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s