Årets semester är inledd!

Efter att Helén jobbat sin sista natt före semestern packade vi det sista och tog nattbåten till Visby för att sen åka vidare till Sudersand Strandcamping.

Båten gick strax före midnatt och vi var framme i Visby 03.20 i morse… Planen var helt enkelt att rulla ut från Visby och politikernas lekstuga för att hitta någonstans att vila några timmar, på båten blev det inte mycket sömn direkt.

Vi hittade en plats i närheten av Bro kyrka som fungerade utmärkt att vila och äta frukost på. På Gotland är det ju förbjudet att sova i bilen men vi antog att alla poliser var i Visby och höll koll på ”fel sorts politiker”, oss störde de iallafall inte.

Vi tog färjan över till Fårö, lite fundersamma över varför en färja lämnade hamnen i rätt tid men utan att ha något ombord… total väntetid blev ändå mindre än en kvart.

När vi kom över till Fårö var det många timmar kvar tills vi kunde checka in på campingen så vi valde att åka och kolla på raukar istället. Bra val visade det sig. Perfekt väder för oss och hundarna!

Efter att ha tagit en fika i bilen åkte vi vi i lugn takt till campingen och checkade in. Vi fick precis upp bilen på klossarna och skulle koppla in elen när det började regna! Perfekt timing för en gångs skull.

Efter det återstod bara att fira in semestern med lite bubbel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s