En heldag i Visby!

Vy ut mot Östersjön över Visbys tak

Efter resdagen igår gick vi in till Visby för att kolla in stan. Av Almedalsveckan har vi inte sett speciellt mycket bortsett från SD, Röda korset och några andra organisationer, övriga partier verkar ha åkt hem…

I hamnen fanns det flera stora segelfartyg, större ”motorbåtar” men även några som var för normala människor.

”Tre Kronor” från Stockholm
”Tre Kronor” från Stockholm

En väldig massa butiker finns som i första hand verkar vara ute efter turisters pengar men även butiker som är värda ett besök, tex Wisby ost och Kränku Te och Kaffe. Ett besök på någon av alla glassbarer är givet och helst ska det vara Guteglass anser vi.

Botaniska trädgården i Visby är otroligt vackert med många fina växter som sitter i fina arrangemang. Ett stort plus är att hundar är välkomna i kort koppel (de får inte göra i från sig därinne givetvis).

Efter över 5 timmars promenad och shopping gick vi tillbaka till Visby Strandby Camping och tog varsin välförtjänt öl och så småningom lite mat. Nu har vi plockat undan allt utanför bilen eftersom det troligtvis ska regna under kvällen och imorgon åker vi vidare mot nya mål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s