Tillbaka till jobb och rutiner

Vi började jobba för några veckor sedan och rutinerna börjar sätta sig igen. Den här veckan började lite annorlunda för en av oss med camping.

Våra elever kör friluftsliv som en del av idrotten och ett av momenten är övernattning i tält med matlagning och allt som hör till. Som vanligt är vi Östnora camping som har ett rejält utrymme för elevernas (och lärarnas) tält.

Tredje gången jag har en klass som ska campa och andra gången jag sover kvar, den här gången sover jag dock inte i tält…

Tur med vädret åtminstone den första dagen när mina elever var där, nya klasser kommer hela veckan. Alla elever uppförde sig bra och de flesta verkade jag rätt kul med paddling, fiske, svampplockning och en hel del fritid.

Jag valde att sova i husbilen, tält känns inte längre riktigt som min grej samtidigt som jag gärna är kvar om det skulle bli nåt strul. Bra val eftersom det blev rätt kyligt på natten.

Vi satt ute tills det var ordentligt mörkt och helt stjärnklart. Givetvis såg vi till att eleverna åtminstone var i tälten och hyfsat tysta innan vi på oss.

En bra start på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s