Tillbaka till brottsplatsen!

I helgen som var åkte vi till våra kompisar som tagit över vår plats på Frönäs husvagnsförening ute på Gålö. Det finns en gästplats men det underlättar om man känner någon på campingen.

Lätt att hitta hem, enda husbilen på campingen!

Platsen är enkel att komma in på oavsett fordon och speciellt för oss som stått på den campingen i åtta år.

Vi åkte dit eftersom vi har som tradition att äta kräftor tillsammans med våra vänner. Lite kul att besöka vår gamla plats och äta kräftor och ha trevligt i vårt ”gamla” standbytält på det golv som jag byggde för några år sen. Pia och Roger träffade vi i föräldragruppen när vi väntade vår första son, Patrik, och vi har umgåtts sen dess. Deras äldsta son stod tex i mål i samma handbollslag som Patrik spelade i.

Precis före campingen ligger en liten gård som tidigare hade hästar men nu med de nya arrendatorerna finns det getter och en gårdsbutik, jag har även sett något om getyoga… Naturen runt campingen är underbar och tempot lagom för lugna stunder.

Som vanligt när vi träffas har vi väldigt kul och äter och dricker gott tills klockan blir en ny dag. För första gången träffades vi dessutom helt utan barn!

På söndagen när vi skulle ta oss ur sängen kanske vi var lite trötta och till och med hundarna ville lägga sig i sängen och mysa.

Nu är vi hemma igen, husbilen är tvättad och tömd på det som inte ska vara kvar, planer för några helger med resor finns givetvis men idag började Helén jobba och jag börjar nästa vecka så tiden blir lite begränsad. Hittills har vi varit i bilen totalt tre veckor i år.

Vi har haft lite roligt åt att mina arbetskamrater verkar ha avlöst oss och varandra på Sudersand strandcamping på Fårö den här sommaren och de som inte åkt till Fårö verkar åtminstone ha åkt till Visby.

Nu har vi haft den här bilen tre år och är på det stora väldigt nöjda med de val vi gjort men samtidigt finns det givetvis alltid en önskan efter nåt lite värre. Får se när Lottovinsten slår till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s