En riktigt bra långhelg

Vi har lånat hem Kiitos från Christer och Lena för att köra viltspår med målet att hon ska bli viltspårschampion! Det kändes lite som om det gick troll i det hela vad gällde tillfällen som passade oss, domare och Lena och Christer, fick vi tag på domare var hunden uppbokad på annat och hade vi Kiitos fick vi inte tag på domare… Den här gången fick hon bo hos oss en lite längre period och i torsdags gick Helén första spåret med henne vilket hon klarade galant, dessutom med HP!

Vi frågade domaren direkt om han hade möjlighet igen på fredagen och det löste sig även den dagen med ett lyckat spår.

Ett spår kvar och det måste vara en annan domare, vi lyckades få Lena Lundin att ställa upp på lördagen efter hennes kurs vid fyratiden. Kursen drog ut på tiden och de kunde inte börja förrän klockan fem och då var det rätt mörkt så det blev spår med ficklampa! Trots mörkret spårade Kiitos klockrent och blev godkänd Svensk Viltspårschampion!

Vi hade inte talat om att hon klarade ett spår på fredagen och skulle gå ett på lördagen så det blev en rolig överraskning när Helén ringde och sa att inte nog med att hon klarat ett spår den dagen var Kiitos även Champion! Underbar hund att träna och umgås med!

Idag blev det en promenad på Gålö, 11 km på drygt tre timmar.

Underbar natur i höstskrud och nästan inga människor i skogen, skönt för själen och hundarna njöt även de!

Någonstans längs med rundan blir det vätskepaus och fika givetvis!

Bara några få grader i luften och vattentemperaturen vågade jag inte testa men givetvis var det gott om kitesurfare!

Lite fix i trädgården och sen åkte vi till kyrkogårdarna och tände ljus eftersom vi inte han igår. Vackert och sorgligt att tänka på alla som inte är med oss längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s