Alla andra verkar titta bakåt, vi tittar hellre framåt!

Det kanske inte är så konstigt med tanke på några av de saker som är på gång under våren!

Rolig tid framöver

Första bilden på vårt barnbarn.

Vi fick ett riktigt kul besked för några månader sedan, vår äldste son och hans sambo väntar barn och det är beräknad förlossning i månadsskiftet april – maj. Precis som jag (Peter) kommer Patrik att vara 24 år när barnet kommer. Ett stort nytt äventyr väntar med andra ord, Helén har stora problem att låta bli shopping till barnbarnet, lite fick de handla under mellandagsrean iallafall.

Planer i hundvärlden

Ett av Heléns lyckade träningsspår med Izidor.

På hundsidan finns det givetvis planer men det är lite för tidigt att säga att något är bestämt än. En tanke är att åka till Norge och försöka få Izidor till Norsk viltspårschampion precis som Atlas blev när han var två år. Troligtvis gör vi det tillsammans med någon av våra kompisar i hundvärlden om vi kan få tiderna att stämma.

Resplaner

Camping i Malmköping 2018

Resplanerna är än så länge inte direkt huggna i sten men en plan är att köra Vildmarksvägen och i så fall givetvis passa på att besöka Sundsvall och sonen med familj både på vägen upp och ner. Ett mindre ”problem” är det nya semestersystemet på Heléns jobb, de blir tilldelade (dock inte än) tidig alternativt sen semester vartannat år… Ny chef som vill visa att hon bestämmer är sällan speciellt positivt för stämningen på arbetsplatsen. Dessbättre har Helén lediga veckor i sitt schema så lite kan vi planera iallafall.

Fotograferandet

På fotosidan hoppas jag på att fortsätta utvecklas, jag fick en bok av Helén i julklapp som handlar om just fotografering av hundar.

Bildresultat för klick hundfotografering med glädje

En hel del kan jag givetvis sedan tidigare eftersom jag fotat i rätt många år och kunnat fråga kunniga kollegor/fotografer om det jag inte förstått men bokens fokus på just hundfoto är ovanlig och inspirerande.

Lite tillbakablick ändå

En kort reflektion bakåt ska det bli ändå, det senaste decenniet har vi förlorat många människor i vår närhet vilket gör oss ännu mer tacksamma för de som finns kvar även om vi inte har tät kontakt. Vi har träffat nya människor som numera har stor plats i våra hjärtan precis som våra tidigare vänner.

Bild på vårt hus från 2017

Vi har byggt ett nytt hus som passar oss väldigt bra just nu i livet, att starta en ny bostad från scratch är en härlig upplevelse som liksom inte tar slut eftersom vi hela tiden utvecklar vårt hem.

Bloggen lever sitt lilla liv och skulle säkert kunna utökas men det är inget vi fokuserar på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s