Första arbetsveckan och sista för höstterminen

Första arbetsveckan blev bara fyra dagar tack vare trettondagen i måndags. Skolans terminer byts inte med tanke på datum utan hur dagarna fördelas under skolåret så idag blev alltså sista dagen för höstterminen.

Jag avslutar en kurs idag och släpper samtidigt iväg eleverna i trean på praktik nästan hela vårterminen så nu får jag tillbaka den fritid som jag saknat under hösten, hela fredagen blir lektionsfri så jag åker till jobbet om det behövs annars gör jag det som behövs hemifrån.

Passade på att ta en skön promenad med Izidor med bra tempo efter jobbet medan Helén tog Atlas. Skönt att få varva ner i en timme!

Jag passade dock på att ta några foton på promenaden med mobilens ”manuella” inställning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s