Same Procedure as Last Year!

Förra året den här dagen var jag tydligen på Gålö och gick precis samma runda som jag gjorde idag.

Tydligen upprepar jag mig även med de positiva sakerna!

Det har varit lite mycket sista tiden för hela familjen och den här helgen kände jag att det var dags för lite vård av själen. För mig innebär det tid i naturen helst med hund så jag och Knasen åkte till Gålö medan Helén sov efter ytterligare en natt på jobbet.

Människans bästa vän väntar troget när Husse leker fotograf

Istället för sol och närmare 10 grader varmt var det idag nån enstaka plusgrad, mulet och en hel del blåst. Resultatet blev att vi mötte så få som elva personer (och en hund) på en dryg mil som det blir när man går Stora Gålöslingan minus en liten ögla som är enbart tråkig.

En dålig bild av Gålö

Kameran följer alltid med men få bilder blir så bra som jag vill, men några lyckas man alltid med!

Isen ser säker ut men det är den förmodligen inte…

Isen är fortfarande tjock nog att gå på här och var men för det mesta bör man nog låta bli! Någonstans längs slingan hittade jag en stolpe som jag missat under de år som vi gått här men den verkar ha varit med rätt länge och oavsett vad som var syftet förut är den numera bara ytterligare en grej som människan placerat i naturen som saknar syfte!

En stolpe utan syfte?

Inslagen i sten i närheten finns en metallögla som verkar ha ett syfte med koppling till Östersjön så troligtvis hör de ihop.

Till våra vanor hör också en fika nånstans på vägen och det gäller oavsett om Helén är med eller inte!

Får jag smaka? Snälla? Jag som är så söt!

Givetvis är Knasen sugen på fika han med! Och Husse har blivit en riktigt snäll husse på sista tiden, det är ju synd om Knasen som blivit ensam kvar…

Givetvis fick han en liten bit!

För mig är naturen ett läkemedel precis som vilken medicin som helst och är helt klart beroendeframkallande!

Veckan har annars varit varierande men det är alltid kul att träffa andra hundägare och träna tillsammans, den här veckan var det Anki med Frasse och Svenne som ville träna lite viltspår och på morgonen la vi spår till alla hundarna som de fick gå på eftermiddagen.

Upphetsad kille inför eftermiddagens spår!

Till det tråkigare hör att min pappa för tillfället är på sjukhus och väntar på en operation. Han är ju inte speciellt bra på att vara stilla (inte jag heller…) men nu måste han. Sin vana trogen charmar han dock personalen utan problem! För de som vet så säger jag: Tack Rune!

Ny vecka på gång och planen var att åka husbil nånstans nästa helg men vi har fått en mycket trevlig inbjudan som vi tackade ja till och den kommer troligtvis att leda till förändring men det berättar vi om en annan gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s