Norrlandsjäntan fick besök

Förra veckan var de sjuka däruppe men den här helgen var vi alla friska så det var bara att dra norrut så fort som möjligt!

Det började inte så väldigt bra eftersom jag, som normalt är ledig på fredagar under vårterminen, skulle ha studiedag just den här fredagen… En normal sluttid är vid fyra men första beskedet var klockan tre, perfekt för att hamna i rusningstrafiken genom Stockholm. Lite annat hände så helt plötsligt blev det att jobba hemifrån på förmiddagen för mig och inget schema alls för eftermiddagen så vi kunde sticka redan vid 12-tiden och slippa rusningstrafik och alla andra som ska till sina semesterställen. Fyra och en halv timme inklusive ett litet stopp och den normala skatteinbetalningen vid en mack är en bra tid!

Lycklig farmor och lyckligt barnbarn!

Junie blev glad när den första blygheten gick över efter några sekunder, farmor och hon har knappt varit ifrån varandra under hela helgen bortsett från när hon sovit.

Här sover hon dock inte utan leker med farmor i vår ”säng” som dessutom har en mindre läcka

Kul och bus mest hela tiden och en hel del dansande där farfar fick leka DJ. Lite snällare musik än när jag är själv men rockabilly var en höjdare!

Patrik och Junie

Själv hade jag (som vanligt) lite att göra men mindre än de flesta gångerna vi kommer upp. En rejäl tur till tippen med en del av det som inte hunnit sorteras ut tidigare, släpet blev halvfullt och hade inte Junie sovit där resten fanns hade vi fyllt släpet helt.

Lastning pågår

Som vanligt är utsikten från deras balkong härlig så jag tog några bilder under helgen men Södra berget på sen kväll är alltid en vinnare!

En mycket bra helg och detsamma gällde hemresan. Vi åkte vid halv tio som var en tid som passade oss alla, vi slapp trafiken och de hann med de ärenden som stod på agendan före ett barnkalas på eftermiddagen.

Väl hemma blev det först totalt fnatt- och pusskalas från Knasen och ett avmätt hej från Joakim som varit hemma med honom hela helgen. Joakim och alla våra hundar har alltid varit väldigt tajta så han ställer gärna upp så länge han slipper ha oss hemma en helg!

Till slut lugnade Knasen ner sig så vi kunde njuta lite av vädret tillsammans på altanen.

Knasen lugnade sig efter ett tag så vi kunde njuta på baksidan i solen som värmde gott.

En bra helg men nu startar en ny vecka där vi bland annat ska vara hundvakt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s