Skogspromenad med livemusik

På Instagram och Facebook börjar bilderna om husbilsresor och vårväder komma allt tätare men här är det fortfarande snö även om temperaturen pendlar kring nollan. Vi passade på att njuta i skogen med sol och snö tillsammans med Knasen.

Nästan direkt släpper vi honom eftersom han är så pass hörsam och lydig så vi kan lite rätt mycket på honom. Efter kanske hundra meter (om inte kortare) hör vi helt plötsligt att någon spelar ett blåsinstrument som jag efter ett litet tag tror mig veta är en klarinett vilket jag spelade i ett par år för väldigt länge sedan. Milt sagt konstigt men rätt kul ändå! I filmen nedan inleder vi alltså med lite livemusik sen visas mest en väldigt lycklig Golden!

Givetvis blev det även några kort som valdes ut. Knasen och rätt ofta Helén utsätts ju för mig och kameran hela tiden så några bilder måste ju bli sevärda!

Vi gick ju i skogen där vi bodde förut och i närheten av en av förskolorna har de en ”Hitta vilse-stig” vilket jag tycker är en riktigt bra grej! Barnen behöver lära sig att naturen finns och hur man ska göra när man är där.

En av skyltarna hade en hund med på bilden så givetvis blev det en bild med en riktig hund som dessutom är väldigt bra på att spåra. Tidigare har vi mest fotat en av de andra skyltarna och retats lite med en kompis som gärna kör lite fel men nu ska vi vara snällare i framtiden (kanske…)!

En annan kul grej är alla figurer som barnen skapat och satt upp på lite olika platser längs med stigen, kreativitet är kul och förtjänar att visas upp!

Väl hemma hade vi inte fått nog av solen utan satte oss på altanen för att njuta lite till. Vad passar då bättre än att grilla lite korv till lunch på vår nya eldstad. Liten, smidig och blir ett platt paket som går ner i en normal ryggsäck.

Givetvis blev de lite god dricka till det, lite snyggt dolt i fodral med lämpliga texter på. De som kan sina burkar kan nog lista ut vad som dricks och vem som dricker vad.

Vi uppskattar livet extra mycket efter de senaste veckornas tunga händelser i vår flock. Knasen verkar ha funnit sig till rätta som ensamhund men tankarna kring vad som är bäst för honom snurrar i skallen mest hela tiden.

Nu har jag ledigt en vecka och även vår husbil ska lämnas in för lite åtgärder och allmän service inför den kommande säsongen så vi känner att våren är på väg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s