Påsklov!

I fredags kunde vi äntligen genomföra förra årets danstävling! Precis som OS behöll vi årtalet och räknar med att Östras danstävling 2022 kan genomföras i december precis som vanligt.

Som vanligt kom Erik från Stage & Eventlight och hjälpte grabbarna på el- och energiprogrammet med belysningen och precis som vanligt fick våra egna lampor ligga kvar i förrådet eftersom en Erik fyllt en hel skåpbil med godsaker!

Årets vinnande showdans stod Nikita på teknikprogrammet för. Otroligt bra nummer och ännu mer otroligt är att han faktiskt deltog även med en grupp elever från ett annat program!

Påsklovet inleddes ju med aprilväder deluxe där vi har haft allt från strålande sol till kraftigt snöfall inom en timme för att sedan börja om igen. Idag blev vädret dock lite mer pålitligt med några plusgrader.

Helén jobbar i helgen så det blev bara jag och Knasen som åkte till Gålö den här helgen också och dessutom kände jag av ryggen så det blev bara Havtornsuddslingan på 4,5 km. Jag mötte totalt sex personer och ytterligare två passerade. Normalt är det rätt gott om folk ute men det var ju rätt tidigt…

Knasen spanar på svanar

Lite trist att se lämningar efter andra i naturen men jag hade tyvärr inte plats i ryggsäcken för alla kläder (!) som jag såg längs rundan, nån måste ha frusit sista biten…

Kvarlämnade kläder

Förra helgen var vi ju på besök på en plats som vi inte riktigt vill berätta för mycket om men som vanligt fotograferade jag en del (350 bilder ungefär) och vi upptäckte en av dem på Facebook i veckan där det mesta var bortmaskerat (bilden fick användas!) för att inte avslöja en del som tydligen skulle vara hemligt, de kanske inte tänkte att fotografen skulle känna igen bilden men jag avslöjade inget!

Givetvis måste jag då avsluta med en bild som är maskerat till raka motsatsen från samma fotosession.

Helén håller i något hemligt.

Om ett par veckor får ni kanske se vad som gömmer sig bakom maskeringen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s