Så var den kursen slut


Peter och Izidor har gått en kurs i allmänlydnad på Nynäshamns brukshundklubb tillsammans med några kända och några nya bekantskaper. Idag tog den slut med lite test av hur det gått. Tyvärr var vi bara tre som kunde komma just idag men då blev det mer tårta till oss 👍

Vi har fått prova på olika sätt att aktivera våra hundar (och oss själva) både på appellplanen och i skogen. Izidor har hela tiden jobbat bra och idag klarade han testerna utan problem. Våra tränare är imponerade av hans förmåga att gå igång när det gäller samtidigt som han är rätt lugn när vi inte arbetar. 

Tråkigt att det är slut men bara att leta nya kurser 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s