En helg som började sådär men avslutades på topp! 

I fredags styrde vi mot Norrköping och campingen där för att ställa ut en av våra hundar. Resan gick bra, speciellt bra att Waze som vi använder som navigator styrde oss förbi en olycka på E4 där trafiken nästan stod still! Waze är en kanonapp!

Framme i Norrköping snurrar vi runt lite och åker sen till campingen där vi bokat plats med el. Vi blir invinkade på ett fält istället eftersom campingen är full… El ”kommer snart” sägs det och två (polacker?) åker runt och försöker fixa kopplingar från stora generatorer så det ska funka…

 Det lyckas inte på fredagen och på lördagen efter utställningen har vi tröttnat! Vi packar ihop och åker upp till receptionen för att ta ett snack med dem, resultatet var inga sura miner och pengarna tillbaka. Rätt gjort! Trevliga människor men inte kapabla att ta hand om den mängden. 

Vi styrde mot Nyköping, som vi båda har kopplingar till, och ställplatser i hamnen men den var full. Helén föreslår då  Jogersö i Oxelösund så vi rullar dit och givetvis finns det plats för oss på denna trevliga camping! 

Lite regn i luften men vi njöt ändå av livet! 

Underbart ställe med fin antar runt hela Jogersö. 

Vi gick bland annat ett varv i elljusspåret som ligger intill campingen. Vi kommer att återkomma! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s