Hemma igen efter årets husbilsresa!

I år åker vi för första gången med husbil och dessutom för första gången med siktet inställt mot norr! Vi satte upp ett löst mål att hälsa på Anders och Hanna i Umeå men inget som var bestämt. Anders var musiklärare på Östra gymnasiet innan de flyttade upp till Umeå. Resan blev ungefär som vi tänkt oss och vi hade dessutom tur med vädret!

Första stoppet blev Rullsands camping som vi har stått på förut mest för att det är lagom avstånd hemifrån och en trevlig camping.

20170724_0777

Där tältet i bakgrunden står stod vi förra året när vi skulle till utställning i Alfta. Hundarna är en av anledningarna till att vi valt att köra relativt korta sträckor, 20 till 30 mil, och försöka komma fram tidigt på eftermiddagen. Båda hundarna tycker att husbilsåkandet är rätt tråkigt och vi tycker att det är skönt att komma på plats i lugn och ro för att kunna utforska närområdet med lite hundpromenader.

Körningen längs med E4 är sällan rolig men man kan ju få se sånt här precis när man svängen av:

20170724_0774

Campingen ligger vid en fin strand som tyvärr är helt stängd för hundar, man får passera hela campingen och fortsätta en bit till för att komma till hundbadet, vi kände inte riktigt för det utan promenerade åt andra hållet, in i skogen.

Nästa stopp blev Snibbens camping precis innan Höga kusten bron men det kommer i ett annat inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s