Snibbens camping

Vårt andra stopp på resan norrut blev Snibbens camping som ligger precis innan Högakustenbron. Vi fortsatte att följa E4 (tråkigt!) för att vara lite effektiva. På vägen passerade vi en del fina ställen, broar och annat kul.

På Snibben stannade vi två nätter helt enkelt för att det är en väldigt mysig camping! Trevliga värdar, välstädat servicehus som inte var alltför snålt i storlek och underbar natur!

När vi hade kommit på plats frågade vi om lämpligt ställe att gå med hundarna och blev anvisade en ”väg” på andra sidan stora vägen, den skulle vara ungefär 1,5 km och ganska brant. Båda stämde bra! Vägen upp var rejält jobbig, speciellt för en av oss. Första dagen gick vi upp med hundarna men tänkte inte på att ta med kameran så vi gick upp även andra dagen för att fotografera bland annat Högakustenbron. När vi kom ner så passade vi på att låta hundarna bada lite nedanför campingens restaurang (som inte var öppen) en bit från den egentliga badstranden. Mycket fina vyer i stort sett oavsett vart man tittade.

Efter Snibbens camping åkte vi vidare mot Umeå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s