Strömsund

Vi lämnade Storuman och åkte vidare söderut mot Strömsund och resan började med fina vyer!

Under körningen kom regnet som fortsatte ända till vi kom fram till Strömsund och campingen där.

Det blev lite stress att få upp bilen på klossarna om det skulle regna mer och bli mjukt under bilen. Regnet avtog dock och vi kunde ta en liten promenad med hundarna över bron in mot stan.

Även här fanns det en del häftiga kåkar! Dessutom en fontän mitt i vattnet utanför småbåtshamnen. Som avslutning kom det en bil med mobilt boende.

Campingen ligger granne med bland annat Dollarstore så vi tog en sväng dit (vi har aldrig varit på Dollarstore tidigare) för att se vad de hade att erbjuda. Svaret var: inte mycket! Helén hittade iallafall ett par solcellslyktor till rätt pris och en stor påse baconchips.

Vi låg på vad vi tolkar som den ursprungliga campingen som ligger vackert på andra sidan vägen, mot vattnet. På den sidan finns ett litet servicehus som hade två toaletter och två minimala duschbås vardera för män och kvinnor. Det funkade bra tills ett helt gäng tältande tyskar dök upp. På den sidan där huvuddelen och receptionen ligger finns en badanläggning och det känns lite nyare. Vi var hur som helst mycket nöjda med den plats som vi valde.

Vi har ju valt att åka rätt tidigt och även stanna rätt tidigt på nästa camping för att i lugn och ro kunna kolla runt lite i området under eftermiddagen, en bieffekt är att vi oftast har kunnat välja plats rätt fritt.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s