Malmköpings Bad & Camping

Andra delen av vår lilla tur gick till Malmköpings Bad & Camping där det finns badmöjlighet även för hundar enligt hemsidan. Vi ringde som vanligt först eftersom det inte går att boka campingtomter men det fanns gott om platser och vi hittade en med grusad plan yta för bil och eventuellt tält, dessutom nära servicehuset. En del av platserna som vi tittade på lutade i mesta laget så de gick bort även om vi har höga ramper att ta till. Tonen i det information vi fick med oss var uppmanande, tex har de markerat ut lämpliga platser att rasta hundar, istället för att vara fylld av förbud vilket i alla fall jag tycker är trevligt.

Malmköping_2018_07_01_064.jpg

Vi hade tänkt stanna några dagar men det blev bara en natt eftersom sonen inte mådde riktigt bra…

Campingen har resturang med rättigheter och där var det trubadurkväll när vi var där, vi hörde dock inte speciellt mycket av det eftersom de i vagnen ovanför hade kompisar på besök och spelade en del musik (på rimlig nivå!) som dränkte trubaduren.

Granne med campingen finns en museijärnväg där man bland annat kan åka in till Malmköping med en gammal spårvagn. Precis utanför campingen finns det elljusspår, som om inte annat är bra att promenera med hunden i, samt en skidbacke där Izidor äntligen fick springa ”fritt” i form av lite backträning.

Malmköping_2018_07_01_030.jpg

Den campingen kommer vi gärna tillbaka till! Lite fler bilder därifrån kommer nedan.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s