Vinter på väg, husbil på verkstan och lite nygammalt på bloggen

När jag vaknade idag var det ett tunt lager av vitt på marken, förhoppningarna om en vit vinter steg direkt! Jag gillar alla årstider men en färgrik höst och en härlig vit vinter slår det mesta för mig. Ingen bild på detta försök till snötäcke!

Gula_slingan_4Husbilen står hos Elektrolux service sedan 11:e oktober för att få AC’n lagad. Den för övrigt helt nybytta AC’n som efter byte först inte gick att stänga av och sedan inte gick att starta överhuvudtaget… En del strul minst sagt! Har haft rätt bra kontakt med ”min” tekniker som tyvärr varit sjukskriven en del av tiden och det är tydligen bara han som kan fixa den? Senaste veckan har han dock inte svarat och jag börjar tröttna så det blir nog till att ringa någon som är mer ansvarig för servicen och se vad som händer, börjar tröttna på strul! Bilen står dessutom på sommardäck så det vore bra om den hämtades innan snön (som jag längtar efter) slår till på riktigt.

Orsa_2018_07_08_14Jag fotograferar ju en hel del och börjar så smått fundera på om inte några av bilderna skulle kunna vara av intresse utanför den lilla grupp som normalt läser mina inlägg. Jag har sett flera alternativ där bilder läggs upp hos företag som indexerar och sköter försäljning, får se hur jag ska gå vidare. Nackdelen med vissa av dem är att bilderna blir låsta för annan försäljning och jag tar ju bilder i första hand för att det är kul att visa upp och dela med sig av.

Än så länge kommer de bilder som sticker ut lite att hamna på en separat sida på bloggen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s