Hämtat hem husbilen och en massa annat som hänt

I torsdags hämtade vi hem husbilen trots att AC’n ännu inte är lagad. Jag var där i tisdags för att kolla hur det går och när de tror att de kan tänkas vara färdiga men fick inget riktigt besked, det var dock OK att vi hämtade hem den så kommer teknikern ut till oss och fixar den när reservdelarna har kommit. Killen i deras butik verkade dock vara medveten om att det kan ta tid med reservdelar från Dometic och uppmanade oss att ligga på lite, får se hur vi gör.

Vår delvis isärplockade AC.

AC’n startar direkt när elen kopplas in och går då inte att stänga av, alternativt startar den inte alls… Oavsett variant är det inte så den ska fungera!

Givetvis var det inte längre fruset på vägarna utan den normala smutsiga höstvarianten, bilen såg värre ut efter sju kilometer än den gjorde när vi kom hem från sommarens resor!  Lätt att tvätta av iallafall, spraya på Abnet borsta lite lätt och skölj av så är den numera färdig för vintern!

Ren och smutsig bil
Till vänster om listen är det tvättat, till höger inte.

På den roligare sidan av livet har Helén och Izidor lyckats att gå spår så bra att Izidor numera kan titulera sig viltspårschampion! För några år sedan gjorde Helén samma sak med Atlas som ju är svensk och norsk champion, Helén är helt enkelt väldigt bra på spårarbete med hund! 

Anneli och Izidor efter att ha tagit cert och blivit BIM!

Izidor stannade inte där utan när vi var på Frösön tillsammans med ett gäng från Kennel Sangold så fick han sitt första cert och blev BIM tillsammans med Annelie!  Vi får se hur fortsättningen blir, Annelies egna hundar kommer snart upp i samma utställningsklass som Izidor.

Utsikt från Frösö Park Hotell, magiskt vackert!

Samlingen på Frösön är ju så mycket mer än utställning, vi startade med champagneprovning och en del firande då kenneln har hållit på ett tag redan på fredagen. Vissa av oss som stuckit ut lite extra fick lite uppmärksamhet för det, tex Helén, Anki, Carina mfl som lyckats med viltspår och även jag som fotograferar det mesta som händer, Tack Lena och Christer för allt roligt ni hittar på för oss som fått äran att köpa hund av er!

Utsikt från markplan vid Patrik och Ellen, de bor 5 våningar upp!

På vägen hem stannade vi hos Patrik och Ellen i deras fina lägenhet och blev bjudna på köttfärssås som de kört många timmar i sin Crockpot, Mums!

Blev ett långt inlägg men det var mycket som ville komma fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s