Besök hos släkting och Ullared

Ett litet uppehåll från bloggen så jag får blogga ikapp lite! Efter Karlskrona och Dragsö camping åkte vi vidare mot Ullared med ett mycket trevligt stopp hos en av Peters kusiner som bor på den gård som många av oss anser vara central i släkten. Inga bilder därifrån, jag måste ha varit sinnesförvirrad eller nåt! Kul att träffas efter sådär tre decennier.

Hundarna sitter säkert i selar och har hela soffan och bordet för sig själva.

Efter det siktade vi på Ullared med ett inplanerat stopp på Engelsons i Falkenberg som säljer i första hand fritidskläder till helt OK priser och bra kvalité. Kommer man sent (eller tidigt) dit finns en större grusplan där det är OK att övernatta med husbil eller husvagn. Blev en hel del handlat där!

Vi kom till Ullared och som vanligt var det kö till incheckningen eftersom det verkar vara svårt för många att förboka. Killen som checkade in oss försökte byta vår plats till en lite bättre eftersom vi bokat ordentligt och dessutom var vi säkert trevliga men den platsen var upptagen när vi kom in så vi fick den vi skulle haft från början, den lutade på alla ledder men det löste sig!

Tre ramper krävdes för att komma hyfsat i våg.

Även på Ullared handlades det en hel del men jag var bara där trekvart sen gick jag tillbaka till hundarna i bilen. Vi spenderade eftermiddagen och kvällen tillsammans med paret i vagnen bredvid, mycket trevligt!

Det blev en del nederbörd även där vilket resulterade i lite kul bilder!

Efter Ullared åkte vi hem för att tvätta och packa om för att åka upp till Patrik och Ellen i Sundsvall men det tar jag i ett annat inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s