Idag tankade vi energi på Gålö

Atlas och Helén

Jag är lektionsfri på fredagar under vårterminen vilket givetvis är skönt. Speciellt en dag när vädret ska vara riktigt bra och även Helén är ledig. Vad kan då passa bättre än en dag på Gålö där vi tog oss runt Gålöslingan som ska vara knappt 12 km i bitvis rätt jobbig terräng. Underbart vackert, underbart lugn och bara tanka energi i rätt många timmar!

Izidor undrar varför vi är så långsamma

Vi har gått slingan förut och kommer att göra det igen helt enkelt för att vi trivs bra där och mår bra av att vandra i naturen tillsammans med våra hundar. Idag tog rundan nästan fem timmar inklusive två stopp för att äta lunch och ta en fika.

Perfekt plats för en fika vid Morarna

Efter rundan brukar hundarna vara rätt nöjda med dagen och blir rätt lugna på kvällen men de slappnar även de av ute i skogen, Izidor mer än Atlas som hela tiden är på väg nånstans, speciellt om det finns djur i närheten så Atlas är givetvis kopplad medan Izidor kan gå lös för det mesta.

Izidor är kungen av njutning i natur och sol

Vi såg lite tecken på att vintern inte är så väldigt långt borta på några ställen där solen oftast inte visar sig. Is både i sjön och i diken.

När vi kom tillbaka till parkeringen stod fortfarande Haninge kommuns mobila förskola kvar på parkeringen. Det är en, för mig iallafall, ny företeelse och jag har inte någon direkt koll på vad de gör men en bra plats för barnen är ju Gålö alltid!

I tisdags åkte jag upp till Caravanhallen och frågade om de hellre ville att jag lämnade in bilen nu istället för i mars när de brukar ha rätt fullt på verkstan och det var ett förslag som de gillade på verkstan! Bara att åka hem, tömma bilens garage och ställa in cykeln istället. De har inte tid på en gång men de tar bilen när de har tid över, vi har ju ingen brådska direkt men det vore skönt att ha en hel bil hemma igen.

Lite tomt utan husbilen men det blir ju smidigare när vanliga bilen ska ut med fri sikt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s