Bebisgos och lägenhetsfix

Igår lämnade vi hundarna hos sina hundvakter och körde till Sundsvall. Inte helt enligt rekommendationerna men det känns väldigt viktigt att komma upp och hjälpa till inför och med flytten. Givetvis passar vi på att gosa med Junie!

Helén och Junie

Efter en hel del strul köpte de till slut sin lägenhet med bra läge på sjunde (!) våningen och utsikt över bland annat bron.

Panoramabild från balkongdörren

Personligen har jag svårt för höjder, jag avskyr det helt enkelt, men utsikten är otrolig! De fick köpa lägenheten för ett mycket bra pris eftersom den behöver renoveras och snyggas till. Köket är det största arbetet och har rivits ut helt och Ellens pappa, Kent, jobbar på för att det ska bli tillräckligt färdigt för användning.

Lite mer grejer ska hämtas från Ikea idag, vi får se om vi ska hämta ett släp beroende på vad som ska hämtas. De andra rummen har delvis fått nya ytskikt och badrummet behöver en tätad kran, en elektriker har varit på plats och fixat elen vilket var rätt akut på sina ställen med uttag i badrummet som satt för nära vatten och dessutom utan skyddsjord som det värsta exemplet och utöver det fanns det några uttag som kittlade rätt fint i fingrarna sa Kent.

På lördag är det flytt! Det är gångavstånd men jag tänker inte bära möblerna hela vägen utan det blir bil och släp den här gången. Förra gången hyrde vi bil men nu är det så nära och släpet får vi låna så det blir släp.

Vi ser fram mot mer gos med Junie medan Ellen och Patrik fixar inför lördagen!

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s