Äntligen en vettig adress!

Efter nästan 10 år har vi till slut skaffat en ”riktig” adress till vår blogg! Den ”hostas” fortfarande på wordpress.com men den nya adressen gör att det känns lite mer seriöst på något sätt.

Ny adress men samma innehåll som tidigare

www.peterochhelen.se blev den nya adressen. De flesta skaffar adresser som är rätt direkt kopplade till sidans huvudsyfte men det funkar inte när vi har så många olika intressen som ska få plats tillsammans så det fick istället bli våra förnamn tillsammans precis som vi är tillsammans sedan mer än trettio år.

Några av de intressen som tar stor plats är givetvis våra hundar, vår husbil, foton, familj (speciellt Junie vårt barnbarn!) som har som enda gemensam nämnare oss två.

Fördelen med att ha kvar sidan på wordpress.com’s server är att den gamla adressen fortfarande fungerar för de som ännu inte fått reda på den nya. Alternativet är att flytta hela bloggen till ett webbhotell vilket är en del jobb (inget större problem) och jag orkade helt enkelt inte just nu, det kanske kommer senare när den nya adressen börjar användas mer frekvent.

Tre dagar kvar innan jag checkar ut för sommaren, eleverna slutade idag och vi har en del administrativt kvar som tex att utvärdera den här konstiga perioden med distansundervisning. Helén jobbar sista natten på midsommar och sen vill vi nog rulla iväg. Våra planer är inte spikade men att vi kommer att besöka Sundsvall är rätt självklart (några gånger troligtvis) och sen är vi sugna på Vildmarksvägen. De flesta svenskar planerar att semestra i Sverige och försäljningen av husbilar och husvagnar går upp ordentligt så det kan kanske bli rätt mycket folk på campingarna även om alla utländska turister även de stannar hemma.

Det är också en av de saker vi gillar med husbil (och husvagn), känslan av att inte behöva planera speciell långt i förväg. Vissa resmål kräver dock fortfarande bokning, tex Gotlandsfärjan, men några såna planer har vi inte denna sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s