Stenö

Första dagen på vår lilla semestertrippen hamnade vi på stenö camping som såg bra ut på bilderna och passade vår planerade rutt.

Vår sandiga plats på Stenö camping

Vi fick en plats mitt på campingen som är precis så stor att den räcker till. Sand på hela platsen som underlag men det varierar mellan sand och gräs.

Fokus på campingen är badet som är riktigt fint! Det blev vårt första riktiga bad för i år!

Stranden tidigt på morgonen

Varmt är det överallt just nu med temperaturer kring 30 grader men just här visade termometern bara 26 grader när vi kom fram igår mitt på dagen! Utan egentlig skugga på platsen blir det tillräckligt varmt för de flesta, för oss blev det ut med markisen direkt!

Det finns även en pytteliten strand på andra sidan vägen där hundarna får båda men när jag gick förbi på morgonpromenaden var det en del alger och en lätt oljig yta precis i strandkanten så vi skippade badet…

Hundarna trivs rätt bra med livet i husbilen men det blir rätt ont om plats när alla sitter inne (det blev max en halvtimme efter kvällsrundan). Det är en av sakerna vi saknar från husvagnen! Då var ekipaget dock ca 13 meter långt och det höll på att bli världskrig när den skulle på plats ibland…

Det finns lite prepparerade stigar runt campingen som till stor del har skugga vilket passar hundarna bra. Jag gick strandpromenaden i morse och den är lätt att ta sig fram på, en del korta sandiga sträckor finns som kanske är jobbiga med barnvagn.

Skulptur i trä

All service finns och de skriver själva att det är en del musik och uppträdanden här även om det var tyst det här dygnet.

Vi har ju för vana att åka rätt tidigt och med andra ord även komma fram tidigt. En bieffekt är att ”alla andra” kommer senare och det är faktiskt rätt kul att se och höra hur olika människor gör och låter när de kommer fram.

Nu pågår disk och annat innan vi drar vidare mot nya platser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s