Måvikens camping och Naturområde

Ny dag och ny plats. Vi läste på Våra husbilsresor om att stod här och skrev vackert om den så även vi åkte dit.

Med den utsikten är det inte mycket att klaga på! Vi kom vid halv tre och då var bara en plats kvar på nedre etaget som dessutom lutade rätt mycket. Vi valde att åka upp till övre etaget där vi är ensamma.

Sju platser som syns direkt när man kommer fram och ytterligare fem som ligger lite ovanför och en bit bort. Alla platser har el. Utöver det finns stugor och tältplats och givetvis servicehus. Allt var helt och rent.

Vädret är fortfarande varmt men enligt SMHI ska det lugna sig lite de närmaste dagarna och kanske till och med komma lite regn.

Vi tog en promenad ner till nedre och blev utskällda av Bingo. Har man hundar har man alltid lätt att träffa nya bekantskaper även om vi hörts via bloggarna några gånger. Kul att träffas och lika trevliga som det låter på deras blogg!

Vyn från en av utsikts/fikabryggorna mot campingen

Imorgon får vi vidare för att träffa goda vänner och har fått rådet att köpa tunnbröd i Ullånger för det ska tydligen vara bästa varianten någonsin enligt våra vänner som har sina rötter här uppe.

4 kommentarer

  1. […] och hur man mår måste ta sig ut! Ett exempel på hur de kan bryta isen var ju när vi mötte Gunilla och Micke i Måviken och blev utskällda av Bingo när våra hundar kom in i hans zon. Vi träffades även på Kolgårdens camping i Vilhelmina och då höll sig hundarna lite […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s