Kolgårdens camping

Efter två underbara dagar hos kompisar, först i närheten av Docksta och sedan i Lunde med mycket skratt, god mat och allmänt välbefinnande kom vi till Kolgårdens camping igår på eftermiddagen.

Vi hälsades välkomna och fick välja plats tillsammans med värden som också såg till att vi kom på plats utan problem, mycket trevligt!

Jag la upp att vi kommit fram och såg samtidigt att det hade även Micke och Nilla som hade fått plats närmare vattnet. Kul att träffas igen! Både de och vi hade gjort fel vägval eftersom rv90 under tre mil bestod av stenkross och det var klart obehagligt att köra fortare än 20 km/h och ibland gick inte ens det…

Stenkross under större delen av tre mil…

En bit före Vilhelmina mötte vi en ren som verkade rätt förvirrad och ett tag såg det ut som den tänkte gå rakt in i vår stillastående husbil… Micke och Nilla hade även de mött en förvirrad ren på ungefär samma ställe, kanske var det samma?

Idag är vädret lite sämre men utsikten är det absolut inget fel på!

När vi kom gassade solen ordentligt och det blev varmt utanför bilen som givetvis var vänd för soldyrkare. ”Problemet” löstes ganska start när vi fick nya trevliga grannar med en hög Morello! Även de satte sig på skuggsida efter att ha frågat om det var Ok.

Campingen ligger fint vid vattnet och allt finns även om restaurangen bredvid inte var öppen. Rent och fint och som sagt trevliga värdar!

Det enda negativa är väl vägen som går rätt nära och givetvis alla flygfän, bilen ser ut som den varit med i ett blodbad!

Nu är det dags att dra vidare, det hotas med regn men vi siktar på Stekenjokk med några stopp vid vackra/häftiga/måste ställen. Tömma och fylla på allt om det blir fricamping.

2 kommentarer

  1. Kul att träffas igen 😜👍🏻. Såg nästan ut som samma ren!
    Vi stannar kvar här och väntar ut regnet men följer er sen i spåren 😜, kanske ses vi igen någonstans på vägen
    Kör försiktigt ☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s