Hammarstrands camping

En natt i Strömsund räckte för oss. Campingen är det inget fel på och det finns säkert roliga saker att se eller göra inne i stan men det var inget som drog den här gången. Vi ska vara i trakten av Sundsvall till helgen så vi valde en camping lite på måfå med lagom avstånd dit (givetvis kollade vi recensionerna på google!) och den här campingen blev det.

Platserna lutar en del men vi har rejäla klossar!

Ett par från Nederländerna driver campingen och värdinnan tog emot oss på ett bra sätt. Betala och åk in och välj plats själv, noga att man står åt rätt håll på platsen! Vi kom tidigt så vi kunde välja mellan de flesta platserna och är helt nöjda med den här utsikten.

Lite senare kom det givetvis en bil som tog platsen framför oss och ställde sig ”fel”. Värdinnan var på plats inom 10 minuter och tillrättavisade paret som inte blev helt lyckliga om vi säger så, jag tipsade om platserna längst in som ligger i en halvcirkel och det är lätt att ställa bord och stolar som man vill.

Campingen ligger vackert men kvällssolen försvinner bakom träden efter ett tag. Servicehusen innehåller det som behövs, det enda som verkar saknas är möjlighet att tömma gråvatten för husbilar. Helt och rent verkar det mesta vara även om det ser ut att vara äldre.

Nedanför campingen finns en liten badplats som säkert är trevlig när det är varmare, vi hade 15 grader… Det finns även ett poolområde men det stod en lapp om att det var stängt för säsongen, det såg dock helt OK ut. Det finns även två ”kåtor” som vi inte har koll på samt lekplats för barn vilket vi absolut inte bryr oss om.

Ett lite ovanligt fordon kom in på campingen efter ett tag, komplett med motorcykel av offroadmodell baktill. Inte svenskregistrerat och jag vågar inte ens tänka på hur mycket bränsle som gått åt för att komma hit upp.

Det finns en restaurang i samma hus som receptionen och vi har sett flera som kommit förbi med matlådor av samma typ som man får kebab i, säkert helt OK men vi hade redan bestämt oss för att grilla lite goda korvar och köra klyftpotatis i omniaugnen, mums!

Väl värt resan att åka hit men i morgon åker vi vidare till First Camp Sundsvall för en natt innan vi drar oss vidare ut på Alnön för att umgås med Junie, Patrik, Ellen och Ellens föräldrar några dagar. Vi ska även passa på att handla lite mat på vägen dit eftersom det börjar eka lite i kylskåpet.

En lite kul grej är att vi lämnade plats 66 på Strömsunds camping i förmiddags och på eftermiddagen kom Micke och Nilla och ställde sig på samma plats. Hade varit kul att träffas igen men det får bli en annan gång.

2 kommentarer

  1. Ja en natt räckte mer än väl i Strömsund 😂 men det var en mycket fin plats 👍🏻
    Ha det härligt i Sundsvall och vart än ni hamnar ☀️ nu drar vi lite söderut och hoppas på bättre väder ☀️✊🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s