First Camp Höga kusten i Sundsvall

Planen har sedan starten på resan varit att hälsa på vår son med sambo och vårt första barnbarn, Junie. Vi kände oss färdiga på Hammarstrands camping och hade en dag kvar till Patriks semester, Ellen är ju föräldraledig, så vi åkte till First Camp söder om Sundsvall. Vi bokade och betalade via webben vilket är rätt smidigt men vill man välja plats kostar det 195 kronor! Uselt tycker i alla fall jag, så de skippade vi och tänkte helt rätt att det nog inte är fullt så vi kunde byta om platsen inte passade, den funkade dock bra.

När vi kom fram och hade fått upp bilen på klossarna kom regnet… Inte oväntat men dessbättre avtog det ibland så hundarna inte blev alltför blöta på promenaden och grillandet kunde genomföras.

Campingen ligger rätt nära E4 i en rätt brant sluttning mot vattnet med utsikt mot Alnön. Campingen är väl terrasserad så det krävs inte mer klossar än normalt. Allt finns där men vissa delar har ännu inte blivit uppdaterade. En kul grej är att det finns tre latrintömningar utan byggnad, funkar riktigt bra!

Idag ska vi så småningom ut på Alnön och träffa alla inklusive Ellens föräldrar, kommer säkert att bli kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s