Borensberg

Efter Oxelösund drar vi oss mot Grännatrakten för att möta upp kompisar. Vi ska dock inte träffas förrän imorgon så i natt hade vi tänkt sova på campingen i Borensberg men ställplatsen kändes mer rätt. Vi lyckades ta en elplats på grus med viss utsikt mot kanalen.

Göta kanal är där masten är

När vi tog en sväng med hundarna insåg vi att platserna utan el faktiskt är de med bäst utsikt, precis som Våra husbilsresor gjort före oss. Vi hade dock behov av el eftersom nästa övernattning verkar bli fricamping och vi har än så länge ingen solpanel… Det kommer troligtvis i höst.

Vi gick givetvis bort till slussen, som är manuell, och tittade på en slussning. En vända på ”stan” gick fort och en glass från konditoriet smakade alldeles förträffligt.

En del regn på kvällen men vi lyckades tajma det mesta mellan skurarna. När vi satte oss i bilen för att äta satte det igång.

Knasen poserar som en sphinx

Några av platserna går att boka, bland annat den vi står på, men de flesta är enligt ”Först till kvarn…”. Jag vet inte riktigt om jag gillar det eller inte, praktiskt är det i alla fall för de som inte kan komma före lunch!

Bokningsbara platser

Avslutar med en bild utan förklaring

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s