Kort resa till Mariefred

Resorna blir inte så många när semestrarna är slut. Helén jobbar två helger av fem och jag jobbar som de flesta på fredagar. Men den här helgen kände vi ett behov av camping men visste inte vart. Sunnanö var på tal men det ligger på andra sidan Stockholm och det kan vara rätt många andra som också ska till den sidan vilket betyder köer… Vi valde till slut Mariefreds Camping som ligger en timme bort.

På plats i Mariefred

Vi hade givetvis inte bokat men fick en bra plats nära servicehus, strand (för kallt för bad) mm. Vi fick dessutom rätt sida mot solen om den får visa sig för alla moln som hotar med regn.

Planen är bara att slappa till skillnad från många av de andra som rullat in på campingen med seriösa cyklar på bilarna. Det är såpass många och alla verkar känna alla så det är väl någon aktivitet på gång. Vår aktivitetsnivå kommer knappast att bli högre än hundpromenader in till Mariefred.

Vacker omgivning och rätt lugnt så här långt. De som sköter campingen är dessutom trevliga så det känns bra för en helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s