Gott Slut och Gott Nytt År!

Så är 2020 snart slut och vi vill gärna titta framåt mot ljusare tider! Detta trots att det bästa som kunde hända faktiskt hände, vi fick vårt första barnbarn! Junie förgyller vår värld och vi saknar både henne och hennes föräldrar i vårt firande i år.

Junie njuter i sin varma åkpåse när de tar en tur i snön.

En annan sak vi saknar är snö! Två dagar efter jul hade vi snö, sen regnade den bort och det mörka och blöta kom tillbaka.

Vi firar också att det idag är trettio år sedan vi förlovade oss! Sen tog det ju några år och ett par barn innan vi väl gifte oss men där och då lovade vi varandra en gemensam framtid. Bröllopsfoton tog vi hos Brigitte Grenfeldt och för någon månad sedan fick vi möjlighet att köpa loss negativen av henne om vi skulle vilja göra egna kopior så det gjorde vi givetvis.

Yngre och ännu snyggare!

Planerna för nästa år är givetvis att vara ännu mer närvarande i Junies liv även om avståndet är drygt 40 mil… Skönt med husbil så man alltid har huset med sig när man åker upp, mindre bra att Sundsvall stängt sin egen ställplats i hamnen men det finns en nyöppnad vid en känd campingfirma. På sommaren är det inget problem då finns ju Alnön och First Camp Sundsvall. Som det är just nu blir det en massa videosamtal för att stilla vår längtan.

Vi är som vi sagt tidigare även sugna på att åka till bland annat Skåne som vi tidigare bara passerat och andra platser i vårt vackra land som är värda ett besök. Samtidigt vill vi inte planera för mycket, en del av grejen med husbil är ju att inte planera (utom när man måste boka, förstås). Vi har ju heller inte åkt längst upp i norr utan än så länge är Storuman så långt norrut vi kört. Släkt och vänner finns ju från norr till söder om vi vill besöka någon speciell.

Hundarna ser fram mot snö och lek när väl alla skjutit sina fyrverkerier. Våra golden är inte speciellt berörda men Atlas tycker det är jobbigt när det smäller som värst! Inga problem dock när det skjuts riktiga skott! Vi ser givetvis fram mot att kunna återuppta alla aktiviteter med hundarna som just nu är inställda.

Alltid kul att skjuta lite lerduva!

Vi har ju grannar som precis som jag skjuter en del (alldeles för lite egentligen) och vi lovade varandra (precis som förra året) att skjuta mer på bana för att bli säkrare när vi går ut på jakt. Igår hyrde vi en bana på den lokala skjutbanan i två timmar och gjorde mos av ett gäng lerduvor med hagel och även lite papptavlor med våra studsare. Skitkul helt enkelt! Målet för oss är även att komma ut på fler jakter, gärna tillsammans, men det blir nästa säsong.

Med detta sagt vill vi önska alla våra vänner och alla andra ett riktigt Gott Nytt År!

BIld av Gerhard G. från Pixabay
BIld av Gerhard G. från Pixabay 

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s