Julfirande så gott det går

Planen för julen fick vi skrota för ett tag sedan och firar nu vi som bor under samma tak. Min pappa är ju 83 och bor för det mesta ihop med Anita som är lite yngre så de ska vi inte träffa i onödan så vi träffades utomhus och bytte julklappar. Äldsta sonen med familj blir kommer inte ner pga Corona även om den var lindrig och förhoppningsvis snart är över. Vi håller oss lika friska (om inte friskare) som vanligt.

Både sol och frost har vi saknat rätt länge

Julaftonsmorgon inleddes givetvis med hundpromenad i minusgrader, frost och klar himmel, underbart! Lika självklart följdes promenaden av frukost med julskinkan i centrum. När Helén precis skulle hoppa in i duschen kom samtalet vi alltid längtar efter, videosamtal med Junie! Det blev ett rätt långt samtal där alla var med i bild någon gång utom hennes egen Farbror Joakim. Glad tjej som redan fått sina första julklappar. Vi är rätt överens allihopa att det är tur i oturen att den här skiten händer innan hon fyllt ett år och än så länge inte förstått varför det är sånt ståhej. Alla julklappar som väntar på dem däruppe finns kvar tills vi träffas nästa gång och hon blir säkert lika glad då!

Joakim, Patrik och Hasse

Precis som så många andra tittar jag gärna bakåt kring högtiderna och hittade en hel del bilder på våra barn med alla de hundar vi haft. Bilden ovan är när vi hade vår första hund, Hasse, som vi hämtat dagen före midsommarafton samma år. Årets bild fick bli ett hopklipp eftersom våra hundar just nu verkar vara allmänt speedade så fort kameran kommer fram… Kul är de i alla fall! (Och det är rätt ofta tur att de är söta)

Husbilen med ett tunt puder av snö

Husbilen står där den står och vi längtar precis som alla andra efter att åka iväg men än så länge har vi inte några vinterdäck och brukar dessutom ha ont om tid den kalla delen av året pga jobb så det är som det är. Planerna för nästa år låter ungefär som planerna för det här året, alltså Sundsvall och vidare norrut minst en resa men vi börjar även bli sugna på att utforska Skåne som vi aldrig egentligen besökt utan bara passerat. Min pappa är ju från Blekinge så där har jag varit en del när jag var mindre men det har varit centrerat kring släkten och jag vet att det finns mer att se än det vi såg sommaren 2019.

Med detta korta inlägg vill vi önska alla vänner, oavsett om vi träffas fysiskt eller inte, God Jul och Gott Nytt År!

Som avslutning kommer några bilder på hur det kan se ut när vi försöker ta vår traditionella julbild med oss och hundarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s