Vinterhelg med snö och minusgrader

Låter nästan för bra för att vara sant men det har vi just nu! Rätt lagom mängd snö i skogen enligt oss.

Helén och grabbarna poseras så fint!

Bra väder för oss innebär ofta att vi sticker nånstans med hundarna. Idag blev det återigen en tur tillbaka till Åby där vi bodde förut och ut i skogen. Upptrampat på stigen men inte mer än så. Izidor gick lös i stort sett från start och efter ett litet tag när vi kände att vi var rätt ensamma i skogen så fick alla vara lösa, inget problem med hundarnas lyhördhet även om de kan sticka iväg 20-30 meter och oftast kommer tillbaka utan att vi behöver kalla på dem.

Lyckliga hundar i snön

Även denna gång saknade Izidor sin utställningskompis och försökte med alla medel hitta henne!

Izidor letar efter sin utställningskompis…

Tyvärr var hon inte där trots skylten!

En underbar promenad som tog minst tre gånger så lång tid som det skulle gjort om vi bara promenerade i normal takt, otroligt mycket värt i den normala stressen! Hundar är underbart för själen (även om man kan bli tokig på dem ibland) och ser till att vi kommer ut ordentligt varenda dag!

Avslutar med några bilder på våra underbara grabbar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s