Så försvann vintern

Förra helgen gick vi på Gålö i snö och nu finns inte mycket kvar!

Under veckan som gått har snön smält bort nästan helt och kliar lite i lusten att åka husbil! Precis som förra året är dock service mm inplanerad till slutet av mars och precis som förra året hörde vi av oss till Caravanhallen om de hellre ville ha in bilen nu och frigöra lite tid när alla andra vill ha tid! Precis som förra året var svaret, gärna! Bilen står alltså på verkstan när ”alla andra” är ute och åker!

Tony kör in bilen på gården för lite jobb nästa vecka

Fuktkontroll, gaskontroll och montering av solcell med kringutrustning står på agendan på Caravanhallen Den vanliga servicen, som görs på Torvalla LCV, flyttar vi inte på och inte heller besiktningstiden! Vi njuter istället av vårsolen hemma på altanen tillsammans med hundarna och varandra.

Helén passade på att träna Knasen lite på altanen och givetvis hängde Atlas och Izidor på när det var dags för ”Sitt-Stanna kvar”! Underbara killar alla tre, så lika men ändå så olika.

Sitt-Stanna kvar träning med hela trion

Mello gäller på tv’n om det är mello i de flesta hushåll i Sverige, så även hos oss även om det mest är Helén som verkligen vill se det och jag tittar gärna på spektaklet. Även hundarna får givetvis lite gott på en lördagskväll och de har lite olika stil på hur det avnjuts!

Nu väntar en ledig vecka för mig (sportlov) och givetvis jobbar Helén långvecka då… Om ett par veckor åker vi till Sundsvall och myser med Junie (och Patrik och Ellen, givetvis). Vårt största orosmoment är att Junie ska vänja sig vid att vi alltid har med presenter när vi kommer… Ser fram mot det och framtida resor med husbilen dit upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s