Välkommen till oss, Gaston!

Igår kom dagen vi väntat på! Äntligen flyttade Gaston hem till oss.

Vi förlorade ju våra två älsklingar för en kort tid sedan och vår uppfödare hörde av sig och erbjöd oss att köpa en kille i deras senaste kull och efter en hel del eftertanke så kom vi fram till att det troligtvis är det bäst för oss alla att utöka flocken igen, om inte annat för att Knasen skulle få en kompis.

För tre veckor sedan var vi på en ”hemlig” resa till Möja för att träffa valparna ute på våra uppfödares ”Gräddhylla”, alldeles underbar helg som gjorde valet svårt mellan hanarna. I tisdags var Helén ute ytterligare en gång och då hade min favorit, svart, kommit ikapp de övriga utseendemässigt så då blev valet helt plötsligt väldigt lätt istället.

Från Sollenkroka till Möja gick tiden snabbt eftersom vi fick sällskap av vår uppfödare Lena. Lite god dricka och sen blev vi upphämtade av Christer vid Möjaström så vi slapp gå hela vägen.

Som vanligt när man besöker Christer och Lena har vi väldigt kul och njuter av Christers matlagning tillsammans med god dricka. En av anledningarna för resan var att vi kunde underlätta lite när valparna skulle in till Sollenkroka för att träffa sina nya familjer men för oss var allt det en enda stor glädje.

Känslan när man kliver in till valparna och den valp jag och Helén valt direkt söker kontakt med mig är obeskrivlig, alla valparna kom fram men han var den som var hos oss mest, rena önskedrömmen.

Som vanligt tog jag en massa bilder på alla valparna men de som kommer upp är som vanligt få och bara på våra hundar. Vi försökte ställa upp dem snyggt men det är inte så lätt med energiska valpar!

Båtresa följt av en dryg timme i bilen gjorde att vi hade en rätt trött valp som fick hälsa på Knasen en första gång. Knasen är ju bra på det mesta och otroligt snäll och mysig men ta det lugnt ingår inte i hans DNA så vi får hålla noga koll när de är tillsammans, idag är han dock lite lugnare än igår.

Knasen undrar vad vi ha släppt in i hans kungarike!

Den lilla killen som vi fick hem är ju av samma virke han, de har ju trots allt samma mamma! Full fart är det som gäller men precis som Knasen är han väldigt lyhörd och faktisk ännu bättre på kontakt.

En helt underbar ny medlem i vår familj helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s