Askeviks Camping

Brunneby Musteri

En natt vid Göta Kanal var det vi hann med denna gång så Ny dag – Nya mål! Första anhalten blev Brunneby Musteri som ligger strax utanför Borensberg, har ni inte varit där så åk dit! Parkeringen sväljer många fordon och det finns platsen även för oss med husbil. Inne i butiken säljs lite av varje men med fokus kring deras musteri förståss. Vi köpte med oss lite olika muster, några varianter på kex och lite specialgodis. Allt till rimligt pris, men inte billigt!

Cloettas butik, bilden är dock gammal

Är vi i närheten av Linköping blir det lätt att vi åker till Cloettas butik. De har ibland lite bättre priser, oftast lite ”special-sortiment” och alltid lite kringprodukter. Lite köpte vi även denna gång men vi behövde inte köpa till någon påse. Parkeringen på andra sidan infarten höll de på att arbeta på så vi fick tränga in oss bland alla ”vanliga” bilar, det löste sig även om det blev lite tajt att komma ut när parkeringen var full.

Askeviks camping

Slutmålet för dagen var Askeviks Camping som ligger mellan Gullspång och Mariestad. Vi har varit rätt ostrukturerade den här resan så det blir lite fram och tillbaka i körningen men campingen hade fått bra recensioner på Google och nånstans ska man ju köra. Tyvärr var Anders inte ”hemma” i Gullspång när vi var där men honom träffar jag om några dagar på jobbet. Känslan var att det var en liten camping men den är rätt stor. Den enda nackdelen är vägen som man hör ibland men vi hade ju valt en husbilsplats precis nere vid hamnen så vi hörde inte mycket av det.

Regn får man räkna med!

Vi hade regn några timmar varje dag på varje resmål känns det som men då har vi bara myst inne i bilen och tagit något gott att dricka och lite tilltugg.

God dricka och lite tilltugg

Regnet höll på ett tag men sen fick vi en underbart vacker kväll så vi gick ut och fotograferade lite både jag och Helén.

För första, men absolut inte sista, gången använde vi även en CamperClean-automat för att tömma toatanken, väldigt smidigt och skönt att slippa hålla på själv inne på latrintömningen som inte direkt brukar lukta hallonpaj! Just här kostade det 20 kronor som vi betalade med mynt men det ska tydligen även gå att koppla det till sitt passerkort på något sätt.

Hit kan vi tänka oss att åka igen!

Det blev ”bara” en natt även här för vi hade ett mål som vi inte ville besöka på helgen! Jag avslutar med ett par bilder på några rätt coola campingfordon, den mindre hade informationsblad i fönstret så jag misstänker att de får en del frågor om sin Mercedes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s